Kastoorõli 250 milliliitrit - Sattva

Olej rycynowy 250 mililitrów - Sattva

Exiderm Sprei Valem NAISTELE 150 ml KorolevFarm RU

Exiderm Sprei Valem NAISTELE 150 ml KorolevFarm RU

JUUKSEÕLI TAKJA 100ML Dr.Sante

"DR.SANTE" Juuksemask takjaõliga 100 ml

Olej rycynowy 250 mililitrów - Sattva

29,34 Zł

Olej rycynowy jest jednym z najczęściej stosowanych olejów w kosmetyce. Przede wszystkim znany jest ze swoich właściwości przeciwzapalnych, antybakteryjnych, nawilżających i regenerujących.

Availability:
71 w magazynie
Numer katalogowy
100000010005
Ean
5903794183919
Olej rycynowy 250 mililitrów - Sattva is available to buy in increments of 1

Nie wiesz, co wybrać?

Napisz do nas na czacie — pomożemy dobrać produkt prostymi słowami.

  • Wyjaśnimy różnice
  • Pomożemy wybrać
  • Wyjaśnimy dostawę

Olej rycynowy jest jednym z najczęściej stosowanych olejów w kosmetyce. Jest przede wszystkim znany ze swoich właściwości nawilżających i regenerujących.

Olej rycynowy pozyskuje się z nasion rośliny Ricinus Communis jako naturalny środek do pielęgnacji włosów i skóry.

Jest stosowany od niepamiętnych czasów i jest bogaty w witaminę E oraz niezbędne kwasy tłuszczowe, które są ważne dla zdrowia włosów i skóry.

Czysty olej rycynowy tłoczony na zimno nie ma smaku ani zapachu.

Ten silnie działający olej o wysokiej lepkości stymuluje wzrost włosów, rzęs i paznokci. Odpowiedni do wszystkich typów skóry.

Charakterystyka produktu:

  • Tekstura: bardzo lepka w dotyku
  • Kolor: bezbarwny
  • Typy skóry: skóra wrażliwa, przebarwienia, skóra problematyczna
  • Typy włosów: suche, zniszczone, rozdwajające się, łamliwe włosy, wspomaga wzrost włosów

Sposób użycia:

Włosy: stosuj olej jako maskę do włosów, aby wspomóc ich wzrost i wzmocnić włosy. Wmasuj olej we włosy i skórę głowy i pozostaw na chwilę do wchłonięcia. Następnie zmyj szamponem.

Dłonie: stosuj codziennie na suchą, popękaną skórę, na przykład po odmrożeniach. Olej rycynowy pobudza również krążenie krwi, co pomaga chronić przed wychłodzeniem zimą.

Paznokcie: nanieś pędzelkiem i pozostaw do wyschnięcia na około 10 minut lub masuj paznokcie, aż olej się wchłonie.

Rzęsy: po demakijażu użyj czystej szczoteczki do rzęs lub płatka kosmetycznego, aby nałożyć olej na rzęsy na noc.

Składniki (INCI): Ricinus communis seed oil (olej rycynowy)*

Warunki przechowywania: Przechowywać w ciemnym, suchym miejscu w temperaturze nie wyższej niż 20 °C. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 1 miesiąca.

Dopuszczalny jest naturalny osad na dnie butelki.

Write Your Own Review
Recenzujesz:Olej rycynowy 250 mililitrów - Sattva
Pytania klientów
Brak pytań
Pamiętaj, że tylko zalogowani użytkownicy mogą zadawać pytania