
Olej z poziomki jest szeroko stosowany w kosmetologii i medycynie. Olej z poziomki przeciwdziała przedwczesnemu starzeniu się skóry. Rozjaśnia, nawilża i odżywia skórę. Aromat poziomki tonizuje oraz zwiększa aktywność fizyczną i umysłową.
Nie wiesz, co wybrać?
Napisz do nas na czacie — pomożemy dobrać produkt prostymi słowami.
OPIS
Olejek eteryczny z poziomki jest przeznaczony do użytku zewnętrznego oraz do stosowania w zabiegach aromatycznych i kosmetycznych. Nadaje się do kąpieli aromatycznych, kąpieli pielęgnacyjnych do skóry rąk i stóp, a także do wzbogacania kosmetyków.
Aromat olejku z poziomki pomaga stworzyć lżejszy nastrój i daje uczucie relaksu.
ILOŚĆ NETTO: 10 ml
SKŁAD (INCI): Olejek eteryczny z poziomki
SPOSÓB UŻYCIA: Kąpiele aromatyczne: 5–6 kropli olejku na ciepłą kąpiel; kąpiele pielęgnacyjne do skóry rąk i stóp: 2–3 krople olejku na 5–6 litrów ciepłej wody; wzbogacanie kosmetyków: 1–2 krople na 10 ml produktu.
OSTRZEŻENIA:
PRZECHOWYWANIE: Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C w suchym miejscu, chronionym przed światłem.
NAJLEPIEJ ZUŻYĆ PRZED: Patrz na opakowaniu
KRAJ POCHODZENIA: Patrz na opakowaniu
IMPORTER: VITATEKA OÜ, Mõisa tee 5, Kostivere alevik, Harjumaa, Estonia 74204, www.vitateka.ee
min
sek
Po upływie czasu zostaniesz poproszony o kontynuowanie edycji lub jej zakończenie. Jeśli nie udzielisz odpowiedzi, system automatycznie zamknie tryb edycji.
Po upływie czasu zostaniesz poproszony o kontynuowanie edycji lub jej zakończenie. Jeśli nie udzielisz odpowiedzi, system automatycznie zamknie tryb edycji.