
Nie wiesz, co wybrać?
Napisz do nas na czacie — pomożemy dobrać produkt prostymi słowami.
OPIS
Olejek eteryczny z rozmarynu to aromatyczny kosmetyk do użytku zewnętrznego. Stosowany jest w pielęgnacji aromatycznej, a także jako dodatek do zabiegów pielęgnacyjnych skóry i włosów, zgodnie z instrukcją użycia.
Produkt ma charakterystyczny dla rozmarynu ziołowy aromat. Nadaje się do stosowania w aromalampie, do dodawania do wody do kąpieli lub do wzbogacania kosmetyków w postaci rozcieńczonej.
MASA NETTO: 10 ml
SKŁAD (INCI): Rosmarinus Officinalis Leaf Oil
SPOSÓB UŻYCIA: Stosować zewnętrznie w postaci rozcieńczonej, w razie potrzeby. Przed użyciem należy zapoznać się z instrukcją na opakowaniu.
OSTRZEŻENIA:
PRZECHOWYWANIE: Przechowywać szczelnie zamknięte, w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
NAJLEPIEJ ZUŻYĆ PRZED: Patrz na opakowaniu
KRAJ POCHODZENIA: Patrz na opakowaniu
IMPORTER: VITATEKA OÜ, Mõisa tee 5, Kostivere alevik, Harjumaa, Eesti 74204, www.vitateka.ee
min
sek
Po upływie czasu zostaniesz poproszony o kontynuowanie edycji lub jej zakończenie. Jeśli nie udzielisz odpowiedzi, system automatycznie zamknie tryb edycji.
Po upływie czasu zostaniesz poproszony o kontynuowanie edycji lub jej zakończenie. Jeśli nie udzielisz odpowiedzi, system automatycznie zamknie tryb edycji.