
Nie wiesz, co wybrać?
Napisz do nas na czacie — pomożemy dobrać produkt prostymi słowami.
OPIS
Olejek eteryczny z cytryny to kosmetyk przeznaczony do użytku zewnętrznego, stosowany w aromaterapii oraz jako składnik mieszanek kosmetycznych. Produkt ma charakterystyczny, świeży cytrusowy aromat.
Olejek można stosować zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu w kominku zapachowym, dyfuzorze lub jako dodatek do mieszanek kosmetycznych. Przed użyciem należy zapoznać się z informacjami podanymi na opakowaniu produktu.
ILOŚĆ NETTO: 25 ml
SKŁADNIKI (INCI): Patrz opakowanie
SPOSÓB UŻYCIA: Stosować zewnętrznie zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu. Nie stosować w postaci nierozcieńczonej, jeśli na opakowaniu nie wskazano inaczej.
OSTRZEŻENIA:
PRZECHOWYWANIE: Przechowywać szczelnie zamknięte, w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
NAJLEPIEJ ZUŻYĆ PRZED: Patrz opakowanie
KRAJ POCHODZENIA: Patrz opakowanie
IMPORTER: VITATEKA OÜ, Mõisa tee 5, Kostivere alevik, Harjumaa, Eesti 74204, www.vitateka.ee
min
sek
Po upływie czasu zostaniesz poproszony o kontynuowanie edycji lub jej zakończenie. Jeśli nie udzielisz odpowiedzi, system automatycznie zamknie tryb edycji.
Po upływie czasu zostaniesz poproszony o kontynuowanie edycji lub jej zakończenie. Jeśli nie udzielisz odpowiedzi, system automatycznie zamknie tryb edycji.